IS TECHNIEK JOUW PASSIE?

Dan is Trabiss Machines opzoek naar jou!

Wil je meer invloed uitoefenen op machine design, kwaliteit, jouw werkzaamheden of zie je verbeteringsmogelijkheden? Ben je uit het juiste hout (of staal) gesneden en is techniek jouw passie?

Dan zit je bij Trabiss Machines – het mooiste en leukste bedrijf op het gebied van techniek van Nederland – helemaal goed. Naast onze verkoop en advisering in de geometrische metrology (oftewel meetgereedschappen en meetapparatuur) sector via Trabiss Metrology B.V., bouwen wij lasermachines, zorgen voor het ontwerp, de kwaliteit en voeren wensen van klanten zoveel mogelijk door. 

De machines worden in onze faciliteit in Anna Paulowna gemaakt. Bij Trabiss Machines houden wij van mensen die de armen uit de mouwen willen steken en er zelfstandig voor willen gaan. Wil je meer? Dan stimuleren wij dat van harte. Het informele karakter en de ‘vrienden’ sfeer is bepalend voor wie wij zijn en graag ook uitdragen. Een top service en luisteren naar onze klanten is voor ons heel normaal. 

Begin jij het al voor je te zien hoe jij het bij Trabiss naar je zin zult hebben? Kijk dan hieronder voor de meest recente vacature(s).

 

Vacatures Trabiss Machines: