• office trabiss

Over ons

Trabiss International bestaat sinds 2006. Ooit gestart als webwinkel met enkele specialistische meetproducten. Inmiddels uitgegroeid tot een totaalaanbieder op het gebied van meetapparatuur, meetgereedschap, digitale uitlezingen en laser markeer-, graveer- en snijmachines.

Daarnaast kunt u voor ons terecht voor specifiek maatwerk, persoonlijk advies en uitstekende service. Zowel in binnen- als buitenland.

Scherp prijs-kwaliteitbeleid

Achter Trabiss International schuilt een passie voor techniek. Die passie delen we graag met onze Nederlandse en internationale klanten. Met een scherp prijs-kwaliteitbeleid streven we ernaar de drempel tot kwaliteit zo laag mogelijk te houden voor zowel bedrijf als particulier.
Bovendien delen we graag onze kennis en ervaring: bij Trabiss bent u verzekerd van een hoog serviceniveau. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje bij de reviews.

CNC machines

Snel en nauwkeurig werken? Onze CNC machines zijn breed inzetbaar in machinebouw, apparatenbouw, industriële productie en instrumentenbouw. Ons aanbod bestaat naast CNC machines uit CNC laser graveermachines, laser markeermachines en laser snijmachines.

Deze kunnen we aanpassen aan uw wensen, zodat onze machines altijd de juiste oplossing zijn voor uw specifieke situatie. Trabiss levert machines in binnen- en buitenland.

Daarom Trabiss International

  • Snelle response
  • Oplossingsgericht
  • Wereldwijde levering
  • Internationaal netwerk

Referenties

Wij zochten naar een machine die eenvoudig te onderhouden en te bedienen is. Nog belangrijker voor ons was een kort lijntje naar de fabrikant in Nederland en de bijbehorende service. Wij hebben voor Trabiss gekozen omdat prijs-kwaliteit verhouding voor ons ook klopte.

Niet alleen binnen de opleiding middenkader engineering wordt gebruik gemaakt van lasersnij technologie, maar ook binnen de opleidingen constructiewerker niveau 2 en de opleiding vormgeving maken hier gebruik van. Voor alledrie de opleidingen is gekozen voor snijmachines van Trabiss International.

Inmiddels hebben wij 3 lasermachines van Trabiss in gebruik:

  • TI-1390S, laser snijmachine voor metaal
  • TI-9060, laser snij- en graveermachine voor organische materialen
  • TI-6040, laser snij- en graveermachine voor organische materialen

De keuze voor Trabiss is in eerste instantie gemaakt vanwege de goede prijs- / kwaliteitverhouding van de machines. Daarnaast zijn de machines eenvoudig te bedienen en zien ze er goed uit. Ook de ondersteuning vanuit Trabiss is een pluspunt. Er wordt goed meegedacht en er wordt kwaliteit geleverd.

Wij hebben op diverse scholen lasermachines geplaatst van de firma Trabiss International. Na een uitvoerige selectie periode hebben wij voor deze firma gekozen vanwege de goede contacten, snelle reacties, correcte advisering, gebruikersvriendelijkheid en de kwaliteit van de machines. Door de hoge eisen en keuring van onze veilheidsofficieren was een officieel CE nodig en moest de machine conform de veiligheidseisen worden geleverd. De firma Trabiss International heeft dit zeer kundig en conform de gestelde normen geleverd.

Onze firma zocht een vervanger voor de huidige lasermachine, Kwaliteit, duurzaamheid, snelheid en nauwkeurigheid waren voor ons de uitgangspunten voor de nieuwe machine. Bij Trabiss International vonden wij de perfecte machine.

Wij zochten een machine voor het snel en nauwkeurig kunnen snijden van nieuwe ontwikkelde en nieuwe te ontwikkelen verpakkingen en kleine batches. Na contact te hebben gehad met Trabiss International, konden wij een demonstratie bijwonen en dit samen met de getoonde machine en zichtbare kwaliteit overtuigde ons direct.

Nog steeds gebruiken wij de machine veelvuldig en werken wij met veel plezier met deze machine.

Trabiss International maatschappelijk betrokken

In de wereld waarin wij leven is omkijken naar elkaar een steeds belangrijker onderwerp geworden. Zeker door de recente ontwikkelingen in de wereld worden wij gewezen op het feit dat alleen samen je sterker bent.

Trabiss International is al vanaf de oprichting maatschappelijk betrokken en hebben wij diverse projecten gesteund waaronder Stichting Care for Brazil (helpen om “straat” kinderen in Brazilië op te vangen en een toekomst te geven), Voedselbank Kop van Noord Holland (voedselpakketten leveren aan mensen met een kleine beurs ter ondersteuning in primaire behoeften), Stichting Make over Mansion (kinderen met een ziekte of moeilijke periode een slaapkamer make over geven. Helaas is deze Stichting gestopt wegens gebrek aan middelen en mensen). Ook heeft Trabiss International de Stichting Netwerk Roemenië financieel gesteund om eten en kleren te brengen naar de Oekrainse vluchtelingen.

Ook in de komende jaren zullen wij dergelijke goede doelen blijven ondersteunen.

Samen zijn wij sterker.

Neem contact op