Sinds 2006 is Trabiss International uitgegroeid van een kleine webwinkel met enkele producten tot een complete aanbieder met klanten vanuit de hele wereld, zowel particulier als professioneel; waaronder prototypingbedrijven en kleinere en grotere productiebedrijven. Dagelijks vinden vele klanten hun weg naar ons uitgebreide assortiment, en ook met maatwerk zijn we u graag van dienst. Samen met onze leveranciers voorzien we onze klanten dagelijks van degelijk advies en goede dienstverlening in binnen- en buitenland.

Scherp prijs-kwaliteitbeleid
Achter Trabiss International schuilt een passie voor techniek. Die passie delen we graag met onze Nederlandse en internationale klanten. Met een scherp prijs-kwaliteitbeleid streven we ernaar de drempel tot kwaliteit zo laag mogelijk te houden. Bovendien delen we ook graag onze kennis en ervaring: bij Trabiss bent u verzekerd van een hoog serviceniveau. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje bij de reacties van onze klanten.

PRODUCTEN

CNC machines
Snel en nauwkeurig werken? Onze CNC machines zijn breed inzetbaar in machinebouw, apparatenbouw, industriële productie en instrumentbouw. Ons aanbod bestaat naast CNC machines uit CNC laser graveermachines, laser markeermachines en laser snijmachines. Vanzelfsprekend levert Trabiss de machines in binnen- en buitenland.

Daarom Trabiss International

  • Snelle response
  • Oplossingsgericht
  • Wereldwijde levering
  • Internationaal netwerk

Referenties

Wij zochten naar een machine die eenvoudig te onderhouden en te bedienen is. Nog belangrijker voor ons was een kort lijntje naar de fabrikant in Nederland en de bijbehorende service. Wij hebben voor Trabiss gekozen omdat prijs-kwaliteit verhouding voor ons ook klopte.

Robert Gevekeeigenaar Sign my Sign

Niet alleen binnen de opleiding middenkader engineering wordt gebruik gemaakt van lasersnij technologie, maar ook binnen de opleidingen constructiewerker niveau 2 en de opleiding vormgeving maken hier gebruik van. Voor alledrie de opleidingen is gekozen voor snijmachines van Trabiss International.

Inmiddels hebben wij 3 lasermachines van Trabiss in gebruik:

  • TI-1390S, laser snijmachine voor metaal
  • TI-9060, laser snij- en graveermachine voor organische materialen
  • TI-6040, laser snij- en graveermachine voor organische materialen

De keuze voor Trabiss is in eerste instantie gemaakt vanwege de goede prijs- / kwaliteitverhouding van de machines. Daarnaast zijn de machines eenvoudig te bedienen en zien ze er goed uit. Ook de ondersteuning vanuit Trabiss is een pluspunt. Er wordt goed meegedacht en er wordt kwaliteit geleverd.

J. HessDocent werktuigbouwkunde ROC Horizon College

Wij hebben op diverse scholen lasermachines geplaatst van de firma Trabiss International. Na een uitvoerige selectie periode hebben wij voor deze firma gekozen vanwege de goede contacten, snelle reacties, correcte advisering, gebruikersvriendelijkheid en de kwaliteit van de machines. Door de hoge eisen en keuring van onze veilheidsofficieren was een officieel CE nodig en moest de machine conform de veiligheidseisen worden geleverd. De firma Trabiss International heeft dit zeer kundig en conform de gestelde normen geleverd.

Provincie Vlaams-Brabant (België)

Onze firma zocht een vervanger voor de huidige lasermachine, Kwaliteit, duurzaamheid, snelheid en nauwkeurigheid waren voor ons de uitgangspunten voor de nieuwe machine. Bij Trabiss International vonden wij de perfecte machine.

Covan Systems

Wij zochten een machine voor het snel en nauwkeurig kunnen snijden van nieuwe ontwikkelde en nieuwe te ontwikkelen verpakkingen en kleine batches. Na contact te hebben gehad met Trabiss International, konden wij een demonstratie bijwonen en dit samen met de getoonde machine en zichtbare kwaliteit overtuigde ons direct.

Nog steeds gebruiken wij de machine veelvuldig en werken wij met veel plezier met deze machine.

Producent verpakkingsindustrie

Trabiss International deelt meer

Trabiss International steunt de Nederlandse stichting
Make over Mansion met een jaarlijkse financiële bijdrage.

Trabiss International heeft de Nederlandse stichting
Voedselbank Kop van Noord gesteund met een jaarlijkse financiële bijdrage in de periode 2016-2018.

De periode 2013-2015 hebben wij de stichting Care for Brazil ondersteund.
Kijk voor meer informatie op de website www.careforbrazil.nl