Trabiss International plasma snijmachines

De plasma snijmachines zijn een logische vervolg stap als toevoeging op de “snijmachine lijn”. Hypertherm plasma snijmachineTrabiss richt zich met name op de levering van betaalbare machines voor onder andere starters, MKB bedrijven, prototyping bedrijven. engineer bureaus, technische scholen en kleine tot middelgrote productiebedrijven en constructiebedrijven.  De plasma snijmachine zal binnenkort op onze website verschijnen. Op dit moment kunt u al offertes aanvragen

Wanneer kiest u voor een laser snijmachine of een plasma snijmachine?

De vraag wanneer het beter is om voor een laser of een plasma snijmachine te kiezen is in grote lijnen te beantwoorden aan de hand van de volgende vergelijking:

Verschillen tussen de laser en plasma snijmachine

Laser

Plasma

  
Kerf breedte (snede)

0,3 – 0,5 mm

2 – 4 mm

Warmte inbreng materiaal

Zeer klein

Relatief klein

Materiaal dikte (snijden)

Met name dunner materiaal t/m 8 – 10 mm

Geschikt voor dun tot dik materiaal t/m 40 – 50 mm

Braamvorming

Minimaal

Middelmatig

Onderhoudskosten

Minimaal

Minimaal

Operationele kosten

Zeer klein

Middelmatig tot hoog

Aanschaf prijs

Hoog

laag

 

Dealerschap Hypertherm

Door het toevoegen van deze plasma snijmachines is het ook noodzakelijk om daar een zeer betrouwbare plasma bron bij te leveren met een hoge duurzaamheid, goede kwaliteit en goed verkrijgbare slijtdelen. Omdat Trabiss International service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, is een betrouwbare plasma bron die aan de genoemde eisen kan voldoen ook een harde eis. Om deze reden hebben wij ook gekozen voor het beste merk op dit gebied: Hypertherm. We zijn dan ook trots te melden dat we reeds officieel partner zijn geworden vna Hypertherm en u als klant alle onderdelen, slijtdelen, nieuwe plasma bronnen of reparaties kunnen aanbieden.  Heeft u vragen, wilt u een offerte ontvangen voor de snijmachine of Hypertherm onderdelen? Neem dan contact met ons.

Hypertherm powermax series