Onze lasermachines

Snel en nauwkeurig werken? Onze machines zijn breed inzetbaar in machinebouw, apparatenbouw, industriële productie en instrumentbouw. Ons aanbod bestaat uit laser graveermachines, Co2 laser snijmachines, fiber laser snijmachines en laser markeermachines. Deze machines leveren wij in binnen- en buitenland.

Geproduceerd in Europa

Onze laser graveermachines worden in Europa geproduceerd. Deze productie is in eigen beheer, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Dankzij de hoge kwaliteit, zijn onze machines zeer geliefd bij partijen in de reclame industrie, modelbouw, graveerbedrijven, industrieel ontwerpbureaus, gift shops, productiebedrijven en prototyping bedrijven.

Navigeer naar de juiste machine voor u. Advies nodig? Bel ons!

Laser graveermachines

Voor het graveren en snijden van hout, kunststof, leer, glas en steen.

CO2 laser snijmachines

Fiber laser snijmachines 

Voor het snijden van staal, gegalvaniseerd staal en roestvrij staal. Kan tevens organische materialen snijden

Laser markeermachines

Voor het markeren (etsen) van metaal, roestvrij staal en kunststof.

Referenties

Wij zochten naar een machine die eenvoudig te onderhouden en te bedienen is. Nog belangrijker voor ons was een kort lijntje naar de fabrikant in Nederland en de bijbehorende service. Wij hebben voor Trabiss gekozen omdat prijs-kwaliteit verhouding voor ons ook klopte.

Robert Gevekeeigenaar Sign my Sign

Niet alleen binnen de opleiding middenkader engineering wordt gebruik gemaakt van lasersnij technologie, maar ook binnen de opleidingen constructiewerker niveau 2 en de opleiding vormgeving maken hier gebruik van. Voor alledrie de opleidingen is gekozen voor snijmachines van Trabiss International.

Inmiddels hebben wij 3 lasermachines van Trabiss in gebruik:

  • TI-1390S, laser snijmachine voor metaal
  • TI-9060, laser snij- en graveermachine voor organische materialen
  • TI-6040, laser snij- en graveermachine voor organische materialen

De keuze voor Trabiss is in eerste instantie gemaakt vanwege de goede prijs- / kwaliteitverhouding van de machines. Daarnaast zijn de machines eenvoudig te bedienen en zien ze er goed uit. Ook de ondersteuning vanuit Trabiss is een pluspunt. Er wordt goed meegedacht en er wordt kwaliteit geleverd.

J. HessDocent werktuigbouwkunde ROC Horizon College

Wij hebben op diverse scholen lasermachines geplaatst van de firma Trabiss International. Na een uitvoerige selectie periode hebben wij voor deze firma gekozen vanwege de goede contacten, snelle reacties, correcte advisering, gebruikersvriendelijkheid en de kwaliteit van de machines. Door de hoge eisen en keuring van onze veilheidsofficieren was een officieel CE nodig en moest de machine conform de veiligheidseisen worden geleverd. De firma Trabiss International heeft dit zeer kundig en conform de gestelde normen geleverd.

Provincie Vlaams-Brabant (België)

Onze firma zocht een vervanger voor de huidige lasermachine, Kwaliteit, duurzaamheid, snelheid en nauwkeurigheid waren voor ons de uitgangspunten voor de nieuwe machine. Bij Trabiss International vonden wij de perfecte machine.

Covan Systems

Wij zochten een machine voor het snel en nauwkeurig kunnen snijden van nieuwe ontwikkelde en nieuwe te ontwikkelen verpakkingen en kleine batches. Na contact te hebben gehad met Trabiss International, konden wij een demonstratie bijwonen en dit samen met de getoonde machine en zichtbare kwaliteit overtuigde ons direct.

Nog steeds gebruiken wij de machine veelvuldig en werken wij met veel plezier met deze machine.

Producent verpakkingsindustrie