TFS serie

APPLICATIE

De TFS serie is het resultaat van een intensieve ontwikkeling en wordt gebruikt bij laser markeren en laser gravereer applicaties maar ook in andere applicaties waarin middelmatige of hoge hoeveelheden stof productie. Het systeem karakteriseert zich door het grote filter oppervlak en het intelligente systeem ontwerp.

TFS-serie

TOEPASSINGEN

  • Laser machines met 30-150W CO2 lasers en 10-50W solid-state lasers (fiber lasers en RF lasers) met een laser oppervlak tot 1500 x 1000 mm
  • Werk processen met kleverige/dampende stoffen
  • Werk processen met dampen/gassen

FUNCTIONEEL PRINCIPE

De vervuilde lucht wordt opgevangen door de opvang unit (afzuigmond, afzuig arm, slang , etc.) en wordt dan geleid door het filter. Als de lucht in het system is opgezogen wordt het door het speciaal voor de TFS series systemen ontworpen SafeLine prefiltergeleidt.  Dit genereert een optimale lucht verplaatsing door het gehele filter maar met een minimaal aan verlies door het filter. Het filter is ook ontworpen om minder snel vervuild te raken wat ten goed komt aan de vervangingsfrequentie. Als de lucht door het pre-filter is gezogen komt de lucht bij het deeltjes filter (H14 conform DIN EN 1822). Het scheidt de kleine deeltjes van de lucht en en laat de lucht door zodat het later verder als gezuiverde lucht weer in de werkomgeving teruggebracht kan worden. Als alle schedelijke deeltjes uit de lucht zijn gefilterd wordt de lucht nog door een actief koolstoffilter/BAC filter geleidt. Hier worden ook schadelijke gassen en geurtjes onschadelijk gemaakt. Om een lange levensduur te garanderen is ook het koolstoffilter opnieuw ontworpen en is nog efficienter geworden. Na de laatste stap wordt de lucht teruggeblazen in de werkomgeving of naar buiten.

Prijzen vanaf: € 3750,-