BF serie

APPLICATIE

De producten van de BF-serie (Basic Filtration) zijn speciaal ontworpen als basis model en bevatten alle belangrijke functies van een lucht filtratie systeem, gecombineerd met een perfect prijs-prestatie ratio.

De systemen zijn beschikbaar met diverse motor concepten, filters en gebruiksopties. De TBH modulaire ontwerpen en alle voordelen hiervan zijn ook toegepast gedurende de ontwikkeling van deze  serie systemen.

TOEPASSINGEN

  • Solderen (enkelvoudige / meervoudige afzuiging)
  • Laser bewerkingen
  • Processen met lijm/vochtige stoffen
  • Processen met vervluchtigers/gassen

FUNCTIE PRINCIPE

De vervuilde lucht wordt opgevangen door de opvang unit (afzuigmond, afzuig arm, slang , etc.) en wordt dan geleid door het filter. In de filter unit worden de vervuilde deeltjes gefiltert door de verschillende stadia filters afhankelijk van de grote van het filter. Filters die zijn voorzien van een moleculaire zeef (bijvoorbeeld een actief koolstoffilter) verwijderen de grootste hoeveelheid verontreinigde gassen. Daarna wordt de gefilterde en gezuiverde lucht teruggeblazen in de werkruimte of naar buiten. Recirculatie in dezelfde ruimte is een eenvoudige manier om energiekosten te besparen.

Prijzen vanaf: € 860,- excl. btw