Garantie en retourneren

Tevredenheid gegarandeerd!

Als u op  een Trabiss International website/webshop een bestelling heeft geplaatst heeft u als consument het recht om de overeenkomst binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, te ontbinden. We noemen dit het herroepingsrecht, gedurende deze termijn mag u het beoordelen zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Herroepen gebeurt door middel van een ondubbelzinnige verklaring. U mag zowel schriftelijk als mondeling herroepen. Schriftelijk herroepen (zoals per e-mail) verdient de voorkeur, omdat het aan u is om te bewijzen dat u op een juiste wijze en tijdig uw herroepingsrecht hebt uitgeoefend.

Wij adviseren u daarom om hiervoor ons modelformulier te gebruiken: modelformulier

Nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht maken we met u afspraken over de wijze van retourneren.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • Waarop het artikel in uw bezit is
  • Bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop u het laatste artikel heeft ontvangen
  • Bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop u het laatste onderdeel heeft ontvangen

Je kunt het artikel alleen retourneren als:

  • Het artikel compleet is
  • In de originele staat en fabrieksverpakking

Opmerking: Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat het artikel, is beschadigd, gebruikt, onderdelen ontbreken op een op andere wijze is gebruikt dan in een winkel zou gebeuren, mogen wij u aansprakelijk stellen en eventuele kosten in rekening brengen.

Alstublieft , houd er rekening mee , dat deze reglementen alleen onze Glass Linear Scales en andere DRO producten betreft. Hoogspanning voedingen , en andere op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden onder alle omstandigheden.

1 jaar garantie

Door het plaatsen van een aankoop bij Trabiss International via de telefoon , internet of op enige andere wijze gaat u akkoord met onze algemene webwinkel voorwaarden.

Trabiss International zal alleen garanties honoreren uiteengezet in dit schriftelijk document. Geen andere garanties van toepassing , expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot impliciete garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel zijn geldig of worden gehonoreerd.

Trabiss International producten worden geleverd met 1 jaar garantie en gegarandeerd vrij van fabricagefouten in materiaal en / of fabricagefouten. Als het product defect blijkt te zijn, zal Trabiss International het product gratis binnen 1 jaar vanaf de datum van de oorspronkelijke aankoop vervangen of repareren.

Wij verwijzen u voor alle bepalingen graag naar onze algemene webwinkel voorwaarden.