Garantie en retourneren

Tevredenheid gegarandeerd !

Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop of je van gedachten veranderd om welke reden dan ook, voel je vrij om contact met ons op te nemen voor retourneer goedkeuring en instructies over hoe te retourneren / ruilen van uw product . Wij zullen graag uw product terugnemen binnen 30 dagen vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum in de originele gloednieuwe , verkoopbare verpakking.

Voor een volledige terugbetaling , moeten de producten worden geretourneerd in de originele nieuwe , verkoopbare staat , inclusief alle originele toebehoren en originele verpakking . U bent verantwoordelijk voor de terugkeer verzendkosten . Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald onder alle omstandigheden. Wij behouden ons het recht voor om een 15 % opslag toeslag in rekening te brengen als items in beschadigde (originele) verpakking zitten zoals  gescheurde plastic zakken , beschadigde / ontbrekende schuimblokken , verwijderde beschermkappen enz. Artikelen die zijn geïnstalleerd , veranderd , bekrast of op enige manier gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd . Zie Informatie over de garantie voor de terugkeer van defecte items .

Alstublieft , houd er rekening mee , dat deze reglementen alleen onze Glass Linear Scales en andere DRO producten betreft. Hoogspanning voedingen , en andere op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden onder alle omstandigheden.

1 jaar beperkte garantie

Door het plaatsen van een aankoop bij TRABISS INTERNATIONAL via de telefoon , internet of op enige andere wijze gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen die in deze Beperkte Garantie document gebonden zijn . TRABISS INTERNATIONAL zal alleen deze garanties honoreren uiteengezet in dit schriftelijk document . Geen andere garanties van toepassing , expliciet of impliciet , inclusief maar niet beperkt tot impliciete garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel zijn geldig of worden gehonoreerd.

TRABISS INTERNATIONAL producten worden geleverd met 1 jaar garantie en gegarandeerd vrij van fabricagefouten in materiaal en / of fabricagefouten . Als het product defect blijkt te zijn , zal TRABISS INTERNATIONAL het product gratis binnen 1 jaar vanaf de datum van de oorspronkelijke aankoop vervangen of repareren . Zie hieronder voor beperkingen .

TRABISS INTERNATIONAL , onder eigen goeddunken kan besluiten tot reparatie, vervanging of restitutie van de kosten van de producten met gebreken . Alle defecte producten moeten eerst worden teruggestuurd naar TRABISS INTERNATIONAL en slagen voor een inspectie voordat aanspraak op garantie kan worden goedgekeurd . Defecten veroorzaakt door normale slijtage , onjuiste installatie , gebruik voor niet beoogde doel en / of misbruik zijn niet gedekt . Garantie vervalt als een deel van het product fysiek was beschadigd , ondergedompeld in vloeistoffen , blootgesteld aan elektrostatische ontlading , gedemonteerd of gerepareerd door onbevoegden.

Deze garantie is niet van toepassing op de installatie -en verzendkosten . Eventuele onkosten ontstaan als gevolg van TRABISS INTERNATIONAL product fouten, met inbegrip van maar niet beperkt tot de installatie van het product , downtime en defecte uitgang zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de koper .

Producten verkocht door TRABISS INTERNATIONAL worden niet toegelaten voor gebruik in kritische toepassingen . Kritische toepassingen hierin gedefinieerd als systemen waarin het falen van een enkele component een leven verlies of aanzienlijke materiële schade ( life support systemen , nucleaire , militaire enz. ) kunnen veroorzaken . Als u van plan om TRABISS INTERNATIONAL producten in dergelijke toepassingen te gebruiken , moet u eerst een schriftelijke toestemming verkrijgen van TRABISS INTERNATIONAL en heeft u een schriftelijke overeenkomst met TRABISS INTERNATIONAL met betrekking tot een dergelijk gebruik .

TRABISS INTERNATIONAL is niet aansprakelijk voor enige directe , indirecte , punitieve , incidentele of gevolgschade letsel , verlies of schade , inclusief maar niet beperkt tot, verloren gegevens , gemiste besparingen , down time , winstderving of verlies van zakelijke kansen die voortvloeien uit het gebruik van TRABISS INTERNATIONAL producten , ongeacht de omstandigheden , waaronder maar niet beperkt tot , contract , garantie , nalatigheid of risicoaansprakelijkheid. De aansprakelijkheid van TRABISS INTERNATIONAL onder deze garantie mag niet hoger zijn dan de aankoopprijs .

Opmerking : TRABISS INTERNATIONAL behoudt zich het recht voor om te allen tijde deze overeenkomst te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving . Laatst gewijzigd datum : 06-09-2013.

Meer informatie

Als u vragen heeft met betrekking TRABISS INTERNATIONAL productgarantie en retourneren , neem dan gerust contact op met TRABISS INTERNATIONAL via een van de methoden die op onze contact pagina staan vermeld.