• laser nozzle

FAQ

Trabiss International

We plaatsen de meest gevraagde vragen van klanten. Heeft u nog suggesties of vind u dat uw vraag hier ook behoort te staan? Laat het ons dan weten.

Onze lasermachines worden compleet gefabriceerd in Europa. We ontwikkelen en verbeteren de machines waar we kunnen. Dit garandeerd de hoogste kwaliteit en consistentie in kwaliteit. We streven altijd naar de beste kwaliteit en service!

Nee.. Op dit moment zijn we de fiber lasermachine aan het ontwikkelen en klaarmaken voor de productie. Deze fiber lasermachine zal een vermogen hebben van 300Watt tot maximaal 2kW. We kunnen deze fiber lasermachine leveren in dezelfde maten als de CO2 lasermachines. Compact, stabiel en met de beste prijs!

Op dit moment hebben we een gesloten model laser machine met een maximaal effectieve laser bereik van 1000 x 2000 mm. We verwachten dit jaar (2017) een vlakbed machine van eigen ontwerp te kunnen introduceren met een effectief bereik van 1500 x 3000 mm. De machine zal geschikt worden voor diverse bronnen waaronder (niet alle bronnen kunnen gelijktijdig op dezelfde machine worden gebruikt!):

  • Plasma
  • Autogeen
  • CO2 laser van 180Watt tot 700Watt budget glazen laserbuis
  • Fiber laser van 300Watt tot 2kW

Ja dat is mogelijke. Omdat we de machines in Europa produceren kunnen wij voorzien in speciale wensen. We denken altijd mee met onze klanten zodat we een passende oplossing kunnen bieden.

Ja, we leveren diverse onderdelen voor de lasermachines en hebben meer reparaties uitgevoerd aan machines van andere merken. 

Ja. Nederlandse en Belgische klanten kunnen wij een financial lease aanbieden. Wij hebben een contract gesloten met “De Lage Landen” om hierin te kunnen voorzien. Vraag ons gerust voor een berekening of offerte.

Neem contact op