Eurol diverse

Dealer Eurol Lubricants

Trabiss International is vanaf heden dealer van Eurol Lubricants. Op deze manier kunnen wij onze klanten van een nog completer aanbod voorzien op het gebied van smeermiddelen, additieven, technische vloeistoffen en reinigings- en onderhoudsproducten.

Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Inmiddels is het kwalitatief goede merk in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

Over Eurol

Eurol produceert en levert uitsluitend goedgekeurde en OEM-gespecificeerde smeermiddelen. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar Rally door Tim en Tom Coronel. Hier worden de hoogste eisen gesteld aan smeermiddelen. Trabiss International focust zich met name op de industriële oliën en smeermiddelen, die net zo optimaal presteren als de motoroliën van Eurol.

Diverse productlijnen van Eurol dragen bij aan een lagere ecologische footprint, zoals de ‘Specialty Lubricants’ met biologisch afbreekbare en food approved (H1) producten. Toepassing van Specialty Lubricants leidt tot energiebesparing en verlengde levensduur. Ook in de meer gangbare productgroepen gaat het merk voor duurzaam. Eén van de drivers voor ontwikkeling van motoroliën is verlaging van uitlaatgasemissies. Met de nieuwe generatie motoroliën zijn ze in staat aan de meest strenge normen te voldoen.

Al met al een merk waar Trabiss graag dealer van is! U vindt tal van producten van Eurol in onze webshop. Bestel nu>

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *