glasses holder

Gepersonaliseerde ontwerpen maken met een lasermachine

Wie: Sign my Sign

Onze visie

Personaliseren, klantgericht meedenken, unieke producten, kwalitatief design, eenvoud en authenticiteit. Zo maar een paar kernwoorden waar we al voor stonden voordat we de ontwerpstudio sign my sign oprichten in 2018. Toen we in aanraking kwamen met de mogelijkheden van de laser snij- en graveermachines, zijn bij ons ontelbare ideeën opgeborreld: En dankzij onze beeldende en grafische ervaring zijn we in staat deze ideeën om te zetten in bijzondere reeks producten.

Wat maken we onder andere?

  • Gepersonaliseerde relatiegeschenken
  • Houten bloemen en cactussen
  • Maquettes voor architecten
  • Sieraden
  • Portretten
  • Woonaccessoires

  

  

Voor wie

Wij staan klaar om bedrijven, ontwerpers, architecten en studenten creatief te ondersteunen! Wij begeleiden ze, als het nodig is, bij het maken van de juiste digitale tekeningen, de materiaalkeuze en/of de productietechniek. In onze werkplaats nodigen wij u uit om de ontwerpen en de uitvoer daarvan door te spreken voor de productie.

Webshop

We leveren niet alleen aan leveranciers (b2b), maar onze producten zijn ook direct verkrijgbaar op onze webshop. Een succesnummer zijn bijvoorbeeld de houten bloemen en planten, die men ook weer kan personaliseren en bovendien zeer lang “houtbaar” zijn. Deze worden wereldwijd verstuurd.

 

Waarom Trabiss?
Wij zochten naar een machine die eenvoudig te onderhouden en te bedienen is. Nog belangrijker voor ons was een kort lijntje naar de fabrikant in Nederland en de bijbehorende service. Wij hebben voor Trabiss gekozen omdat prijs kwaliteit verhouding voor ons ook klopte.

Wij hebben de volgende lasermachine van Trabiss in gebruik:

Voor meer informatie over Sign my Sign:

info@signmysign.nl
www.signmysign.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *