Hibride lasermachine, snij metaal en graveer acryl

Hibride lasermachine, snij metaal en graveer acryl

0 Reacties/in /door

We krijgen vaak de vraag of we een machine kunnen leveren die zowel organische materialen kan graveren/snijden maar ook metaalplaat kan snijden. Normaal gesproken moeten we nee verkopen omdat de laser kop en machine configuratie niet geschikt is voor beiden. Maar met onze nieuwste machine kunt u het allebei! Graveer in hout, maak symbool borden in acryl en creëer uw eigen serienummer plaat in RVS door ze uit te snijden en te graveren (met toevoegmiddel spray of pasta). Heeft een een metalen kastje nodig van 1.5 mm plaatstaal? Geen probleem u snijd het gewoon uit.

De machine gebruikt minder vermogen dan uw stofzuiger en voor een ongelooflijke prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *